Uvjeti korištenja DVD Osijek Tenja

DVD Osijek Tenja polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava dvd-osijek-tenja.hr portala i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na dvd-osijek-tenja.hr postavili ili na kojima imaju pravo partneri I oglašivači ili drugi korisnici.

Sadržaj na portalu dvd-osijek-tenja.hr je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu vatrogasci-osijek.hr ili oglašivača.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti
dvd-osijek-tenja.hr koristeći adresu dvd.tenja@gmail.com

Sadržaj objavljen na portalu dvd-osijek-tenja.hr smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svako na sadržaju navedeno ograničenja prava.

Ukoliko smatrate da su na dvd-osijek-tenja.hr povrijeđena Vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome izvijestite na adresu dvd.tenja@gmail.com

Sve fotografije sa nešeg portala dvd-osijek-tenja.hr mogu se koristiti za internet stranice,video sadržaje ili tiskano izdanje novina ali na fotografiji mora ostati logo i web adresa jer je to vlasništvo DVD Osijek Tenja.

Pravila komentiranja
Registracijom na portal dvd-osijek-tenja.hr i slanjem komentara na sadržaj portala korisnik prihvaća pravila komentiranja na portalu dvd-osijek-tenja.hr po kojima u komentarima nije dozvoljeno:

  1. psovanje, vrijeđanje, omalovažavanje
  2. govor mržnje, diskriminacija i izražavanje netolerancije
  3. spamanje ili reklamiranje stavljanjem linkova ili na bilo koji drugi način
  4. copy/paste cijelih tekstova s drugih portala, blogova i sl.
  5. repostanje uvredljivih komentara ili bilo kakvih drugih komentara koji nisu dozvoljeni na portalu
  6. korištenje prostačkog ili uvredljivog nicka te nicka u kojem je sadržano ime i prezime neke poznate osobe
  7. prozivanje administratora ili polemiziranje s administratorom na bilo koji način (prijave neprimjerenih komentara možete poslati na mail dvd.tenja@gmail.com)

 Svako kršenje pravila rezultirat će brisanjem komentara i/ili baniranjem korisnika na određeno vrijeme, a izrazito teško ili učestalo kršenje pravila brisanjem korisnika iz arhive čime će se automatski izbrisati svi njegovi prethodni komentari.